VIVIX SHAKLEE MAHAL SANGAT???

VIVIX SHAKLEE MAHAL SANGAT???

posted in: Shaklee, Vivix | 0

Yer betul tu!! .. kalau dengar harga vivix memang boleh terbeliak bijik mata. awat mahal sangat. ada emas permata ka dalam tu? jenuh telan emas..hihi..

Tapi persoalannya adakah Vivix senilai dengan harganya??

Rawatan hospital memang diketahui umum bukan untuk mencegah penyakit dari muncul tapi hanya dapat bertindak bila sakit itu muncul.
Bila selsema baru makan ubat selsema bukan consume ubat selsema sepanjang tahun untuk mengelak selsema dari muncul. Ubatan yang mempunyai campuran kimia, dadah dan sintetik adalah tidak selamat untuk dimakan untuk tempoh masa yang lama.

Jadi berwaspada dengan ubatan atau suplemen yang anda makan hari ni! Sila semak sijil kkm, sijil halal dan KANDUNGAN ubatan anda itu. Sudah semestinya anda kena pastikan juga adakah ubatan atau suplemen anda mempunyai kajian klinikal yang kukuh. Ini bukan soal main- main, tapi ini soal kehidupan dan kesihatan kita untuk jangka masa panjang.

Berbalik kepada Vivix Shaklee Mahal!!

Jom tengok apa Antara manfaat dan kebaikan lain yang diperolehi sekiranya konsisten mengamalkan Vivix Shaklee adalah :

Vivix menyokong kesihatan jantung, otak, sistem imun dan sendi serta perlindungan antioksidan.
Vivix merupakan penemuan hebat anti penuaan selular. Bukan menghalang menjadi tua tetapi berpeluang kita melalui fasa penuaan dengan sihat dan cergas.
Vivix melindungi dan membaiki selular DNA. Kajian paling maju oleh Shaklee yang mana Vivix berupaya memperbaiki sehingga ke peringkat dalam sel bukan hanya setakat luaran sel sahaja.
Menggalakkan pembentukan baru mitochondria (penjana tenaga) untuk meningkatkan tahap tenaga dalam sel. Hasilnya, badan akan cergas dan bertenaga sepanjang hari.

Nampak tak kat situ, fungsi vivix bukan hanya bantu pulihkan sakit tertentu sahaja tapi menyokong kesihatan keseluruhan badan. Kerana hanya Vivix satu satunya Tonic yang boleh sampai hingga ke peringkat selular DNA!.

Komen Anda Disini

Leave a Reply