Najlaa’ Nourishing Lotion

Najlaa’ Nourishing Lotion

posted in: Najlaa' Baby skincare | 0

 

Nourishing Lotion yang dihasilkan oleh NajLaa Baby Skincare mengandungi bahan aktif yang bertindak sebagai ” insect repellant ” yang tidak memberi kesan sampingan yang bahaya.

Nourishing Lotion dirumus menggunakan Zinc Oxide. Sejenis mineral yang membentuk lapisan atas kulit, memberi perlindungan dari mudah digigit nyamuk. Selain itu, kandungan zinc oxide membantu mereda dan menhilangkan kegatalan dan kesan kemerahan akibat gigitan nyamuk. Dalam masa sama, ia menapis cahaya matahari daripada menyebabkan sunburn.
Disamping itu, Nourishing Lotion di rumus menggunakan peratusan kecil Stearic Acid. Sejenis bahan aktif yang dikesan secara ilmiah, bersifat “insectisides” . Oleh itu, penggunaan Nourishing Lotion pada kulit yang terdedah bukan sahaja mencantikkan kulit, malah melindungi daripada gigitan nyamuk dan sunburn.

 

3 kebaikkan dalam 1 botol nourishing lotion, langkah paling bijak yang perlu anda bertindak sekarang

 

Untuk ibu mengandung anda digalakkan mengguna Nourishing Lotion untuk pencegahan. Ibu-bapa juga boleh menggunakan, lotion ini untuk anak-anak kecil dan remaja bagi mencegah dijangkiti virus-virus bahaya yang disebarkan melalui nyamuk.

 

Nourishing Lotion

BERMINAT UNTUK TAHU LEBIH LANJUT BOLEH SMS/WHATSAPP KE 0172679762

UNTUK TERUS MEMBUAT PEMBELIAN BOLEH KLIK BELI SEKARANG

BELI SEKARANG

 

 

Komen Anda Disini