Kenapa Shaklee?? 10 sebab SHAKLEE Vitamin Terbaik

posted in: Shaklee | 0

 

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ape khabar semua??

Kalau diikutkan, banyak je supplement atau ubat yang tersusun di rak farmasi.

Tapi tak hairan bilamana saban hari saya pasti menerima mesej WhatsApp daripada mereka yang ingin mengamalkan vitamin Shaklee.

 

perbezaan shaklee

 

Kenapa saya tak hairan? Sebab 10 perkara ini menjadi sebab Shaklee digemari ramai:

1. Shaklee menjalankan lebih dari 100,000 ujian setiap tahun bagi memastikan keselamatan dan keberkesanan produk yang dihasilkan. Pentingbenda ni sebab kita ambil supplement untuk kesihatan kan. Kalau tak selamat, tak guna kita ambil supplement

2. Setiap produk yang dihasilkan diuji 100% bagi memastikan amaun kandungan bahan di dalamnya menepati amaun pada label produk tersebut. Jadi, apa yang tertulis pada label memang diyakini dan dipercayai sebab dah diuji.

3. Shaklee menjalankan lebih dari 350 ujian pada bahan yang digunakan untuk menghasilkan produk bagi mengesan bahan-bahan bahaya seperti
pestisid (racun perosak), logam berat, bahan pelarut dan lain-lain lagi.

4. Setiap produk yang dihasilkan dipastikan selamat dan berkesan.

5. Penyerapan produk oleh badan adalah penting sebab itulah Shaklee menggunakan formulasi yang unggul bagi memastikan vitamin yang diambil itu diserap oleh badan sepenuhnya

6. Shaklee tidak menggunakan perasa tiruan, pemanis dan pengawet di dalam produknya. Bahan yang digunakan adalah dari sumber yang berasaskan semulajadi.

7. Shaklee menghasilkan produknya mengikut standard dan protokol GMP (Good Manufacturing Practice)

8. Shaklee adalah syarikat pertama di dunia yang mendapat pensijilan Climate Neutral. Pensijilan ini mengiktiraf syarikat yang tidak menyumbang kepada kesan rumah hijau pada bumi.

9. Pada tahun 1993, Shaklee telah membangunkan dan membekalkan NASA dengan minuman penghidratan semula mengikut keperluan angkasawan yang digelar AstroAde dan ianya masih digunakan sehingga ke hari ini.

10 Produk Shaklee digunakan oleh ramai atlet Olimpik yang memengangi pingat. Pada tahun 1996, produk Shaklee membantu ahli-ahli sukan bertaraf dunia memenangi 8 pingat emas di Atlanta.

 

Disclaimer :
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.
This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Komen Anda Disini